2014. szeptember 10., szerda

"Ezeket a dalokat már éneklik a mennyben!" Prófétai dalok Gégény Éva új albumán

"Egyik nap, nem sokkal a legutóbbi konferenciánk után, melyet Dennis Walkerrel rendeztünk Budapesten, volt egy nyílt látomásom. Azt láttam, hogy saját dalokat énekelve egy magyarországi koncerten a színpadnál előttem megállt egy hatalmas fehéren ragyogó angyal, akiről tudtam, hogy az "Áttörés angyala"... Ez elindította azt a folyamatot, hogy egyik dal született a másik után..." - Gégény Éva

Gégény Éva
Gégény Évát és Csabát évek óta ismerem, és személyesen is részesültem a prófétikus szolgálatuk áldásaiból. Emellett volt lehetőségem együtt is szolgálni velük dicsőítéssel néhány konferenciájukon. Az Isten iránt buzgó, szeretetteljes szívük mindenki előtt azonnal nyilvánvaló, aki megismeri őket. A Van segítség című, most megjelenő lemezen Éva olyan dalokat énekel (az egyiket a férjével, Csabával közösen, duettben), amelyek joggal mondhatók prófétai daloknak! A dalok születésének az előzményei, a kijelentések, amik átjönnek a dalok szövegén és zenéjén keresztül, egy hiteles és friss prófétai kenetről tesznek bizonyságot. Nagyon kellenek az ilyen prófétikus énekek az életünkben, Krisztus testében! Ahogy az Újszövetségben is buzdít bennünket az Úr Pál szavain keresztül: "Szellem adta dallamokkal, énekekkel és dalokkal kedvesen énekeljetek szívetekben Istennek!" (Kolossé 3:16) 

Gégény Csaba
Éva dalai valóban a Szent Szellem pecsétjét hordozzák magukon, erőteljesek, és már abból a pár másodpercből is, amit az egyes dalokból meg tudtam hallgatni, azonnal érezni lehet ezt! Isten Szellemének a kenete erőteljesen árad a dalokon keresztül, és ez az erő ha célba érkezik az életünkben, és a környezetünk életében, valóságos változást hoz - Isten aktuális akaratát az aktuális kenet által!

Éva azt írja még az album létrejöttéről szóló bizonyságában: "Szinte naponta íródott egy dal, annyi, hogy már a következő albumra valók is megvannak! Isten beindított valamit, amit Ő akart, hogy megszülessen." Egy személyes bizonyság nekem ehhez a szeptemberi hírhez, hogy most, szeptember elején kaptam egy kijelentést a Szent Szellemtől, hogy ebben a hónapban valami új fog születni. Nos, ez az album megszületett, és már csak arra vár, hogy a kezünkbe kerülhessen!

Az új album (evagegeny.weebly.com)
A lemezről további információkat és élménybeszámolókat Gégény Éva weboldalán találhattok, ahol a dalokba is bele tudtok hallgatni, illetve a letölthető dalszövegeket is megtaláljátok akkordokkal, illetve igehelyekkel. Ezen a rendszeresen frissített weboldalon fogtok minden információt megtalálni a lemezről. A weboldal címe:

Csaba pedig azt írja, hogy ima közben azt hallotta az Úrtól, hogy ezeket a dalokat már éneklik a mennyben! 

A dalok előzeteséből készített válogatás a YouTube-on itt található:

-
Országh György