2011. március 16., szerda

Imádkozzunk Japán hőseiért!

Az origo mai cikkéből idézek egy részt:
"...David Brenner, a Columbia Egyetem radiológiai kutatóközpontjának igazgatója. A szakember szerint "elég nyilvánvaló", hogy az erőműbe küldött emberek hatalmas sugárzásnak vannak kitéve, elképzelhető, hogy halálos dózisokat kapnak. "Ők bizonyára tudják is ezt, ezért szerintem hősöknek kell nevezni őket" - mondta."
Szerintem is hősök, tudják, mi múlik rajtuk, egy nagyobb atomkatasztrófa elkerülése, és hogy az életüket kockáztatják ezzel. Én nagyra becsülöm őket. Imádkozzunk, hogy minél hamarabb sikeresen végezzenek a feladatukkal. Természetesen eközben az Úr útjait, bölcsességét és kijelentéseit is tudakoljuk, de az Ő irgalmasságát is fontos ismernünk. Könyörögjünk Japán lakosságáért, hogy a bálványimádó kultuszokból megtérjenek és felismerjék minél többen az igaz Istent és az Ő Fiát, Jézus Krisztust. Az Imádat Sátor alkalmakon néhány hónapja erőteljes útmutatást kaptunk az Úrtól (kattints a linkre, érdemes átolvasni), hogy imádkozzunk a távol-keleti országokért, mert ott hatalmas halfogást akar végezni az Úr! Hadd forduljon ez az eseménysor erre, ezért kell, hogy meghallják az evangéliumot, segítségül hívják az egyetlen nevet (Jézus), amely adatott az ég alatt, amely által üdvözülünk (Apcsel 4:12). Imádkozzunk egy nagy aratásért Japánban, de azon túl is, a többi távol-keleti országért - Kína, India, Malajzia, Indonézia felé is stb.

Hiszem, hogy olyan hősök is vannak és lesznek Japánban, akik az evangéliumért kockáztatják az életüket, a kényelmüket. Imádkozzunk, és kérjük a Mennyei Atyát, az aratás Urát, hogy küldjön munkásokat az Ő nagy aratásába Japánban! És imádkozzunk az Ő munkálkodásuk sikeréért is, és az egész japán népért!

Ezékiel 18:23
"Hát kivánva kivánom én a gonosznak halálát? ezt mondja az Úr Isten! nem inkább azt, hogy megtérjen útjáról és éljen?"