2010. december 20., hétfő

Vajon így köszöntenek majd a mennyben is?

A Breaking Christian News cikke, szerintem nagyon jó, érdemes megnézni a videót is a végén. A cikk angol eredetiben itt található: http://www.breakingchristiannews.com/articles/display_art.html?ID=8495
Fordító: Országh György
~ ~ ~
A FlashMob a hazaérkező utasoknak kedveskedik a Heathrow repülőtéren
Aimee Herd - Kommentár (2010 december 20)
Egy felejthetetlen fogadtatás...
Ki ne szeretné, amikor hazaérkezéskor köszöntik a barátai vagy a családja, egy hosszú utazásról visszatérve? 
Még ha csak egy valaki is várja önt a repülőtéren, ahogy végignéz az összegyűlt várakozó tömegen, megkönnyebbül, amikor meglátja az ismerős arcot.
Welcome HomeŐsz elején a londoni Heathrow repülőtér utasainak és a rájuk várakozóknak egy nagyon szép meglepetés előadással kedveskedett a "FlashMob". Akiket talán nem várt senki, az üzleti útra érkezőket is egy igen egyedi köszöntő dal fogadta.
A videót nézve egyfolytában azon gondolkodtam, milyen fogadtatásban fognak a Hívők részesülni, amikor végre hazaérkeznek arra a helyre, amit "otthonuknak" neveznek, még ha soha nem is látták.
Ki fog várni minket? Lesz zene meg éneklés? Vajon azt fogjuk hallani, hogy "Jól van, jó és hű szolgám"?
Annyit tudok, hogy Pál apostol örömmel várta ezt a hazaérkezést, ugyanis azt mondta, "sokkal jobb" ott lenni az Úr Jézussal.
Akár arra készteti ez a videó, hogy egy végső hazaérkezésről álmodjon, akár nem, mindenképpen érdemes megnézni, különösen a gyanútlanul érkező utasok arcán a döbbenetet és a jókedvet.
Kattintson az alábbi linkre, hogy megnézze a FlashMob bemutató sorozatból a legújabbat, amit a T-Mobile készített a "Life's for Sharing" kampányuk részeként.
Forrás: T-Mobile FlashMob