2010. december 27., hétfő

2010 12 27

A TROMBITA, Bill Burns -- 2010/12/27:
Jöjjetek és lássátok meg az előttetek álló időszakban az Úr jóságát a hitben élők földjén; akik Bennem bíznak; akik úgy döntenek, hogy Szellemben járnak. Arra bátorítalak titeket, hogy engedjétek hogy a Szellemem szele hajtson benneteket, és a Szellemem vize vigyen benneteket. Az áldásaim nem lesznek visszatartva a most következő évben, ami az áldás éve lesz azok számára, akik hűségesek voltak. Hát Én hűségeseim, készüljetek fel a megsokszorozott áldások megnyivánulására. Habár a világ zűrzavarban lesz; habár nem jó a gazdasági helyzet ezen a világon, ti az Én áldásaim határain belül fogtok élni. Emeljétek fel a fejeteket, és hadd szálljon fel az imádatotok, mondja a Mindenható Úr Isten.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, Marsha Burns -- 2010/12/27:
Hallottátok és láttátok is a dicsőségem kihirdetésének a megnyitóját. Én vagyok a vezetői poszton; nem test és vér. Én magam foglak bevezetni benneteket a Szellemem következő mozdulásába. Nem a saját jó ötleteitek fogják megszervezni, vagy a vallásos érzéketek, és semelyik másik mozdulásnak nem fogja követni a mintáját. Nem csak látni fogjátok a dicsőségemet, hanem meg is fogjátok tapasztalni a dicsőségemet az életetek és a személyiségetek minden területén. Nektek csak annyi a dolgotok, hogy engedjetek, és hagyjátok hogy elvigyelek benneteket a dicsőség szféráiba, mondja az Úr.
Zsoltár 24:7-10 Ti kapuk, emeljétek fel fejeiteket, és emelkedjetek fel ti örökkévaló ajtók; hadd menjen be a dicsőség királya. Kicsoda ez a dicsőség királya? Az erős és hatalmas Úr, az erős hadakozó Úr. Ti kapuk, emeljétek fel fejeiteket, és emelkedjetek fel örökkévaló ajtók, hadd menjen be a dicsőség királya! Kicsoda ez a dicsőség királya? A seregek Ura, ő a dicsőség királya. Szela.