2010. december 7., kedd

Elaine Tavolacci: Ajándékok szállításra készen

2010.december 02.
ELAINE TAVOLACCI
Ajándékok ~ Szállításra készen 

Az Úr mutatott nekem egy hatalmas doboz-kiállítást. Mindegyik doboz eltérő volt kinézetében, de különböztek kiterjedésükben is. Nem volt két doboz, amely egyformán nézett volna ki. A csomagoló papír, amely minden egyes dobozt fedett, tette egyedivé őket.

Néhány fényes és ünnepies színű papírba volt becsomagolva, úgy, mint királykék, lila, vörös és a szivárvány minden színe. Néhánynak volt design-ja és különféle mintája meg masnija, de néhány viszont unalmas volt és nem igazán volt tetszetős. Voltak olyanok is, amelyek fakók voltak és néhány még meg is volt tépázva. Más dobozok postai papírba voltak csomagolva, mert ezeket nagy távolságokra küldték ki és néhányat a tengerentúlra küldtek ki. Az egyetlen dolog, amely közös volt ezekben a dobozokban, az az, hogy mindegyikük belsejében ajándékok voltak. Az Úr megmutatta nekem, hogy mindegyik doboz egy személyt jelképez Krisztus Testében.

Azt mondja az Úr, mindegyikőtöket egyedivé teremtettem és mindegyikőtök belsejébe ajándékokat helyeztem el. Az ajándékaitok különlegesek, az elhívásotok egyedi és az életstílusotok is egyedi. Az életetekben minden arra lett megteremtve és tervezve, hogy azzá váljatok, akivé elhívtalak, hogy legyetek. A személyiségetek, a karakteretek, és a fizikai kinézetetek mind beleoltattak abba, amire elhívattatok, hogy tegyétek. Ne próbáljatok eltérni attól, amit teremtettem, vagy a világ útjaihoz igazodni. Ne öltsétek magatokra más férfiak vagy asszonyok útjait.

Egyedi ajándékok vannak a bensőtökben. Ne vágyakozzatok valaki más ajándékaira vagy elhívására, de fogadjátok el, akik vagytok és Én kinyilatkoztatom mindazt, amim van számotokra. Mikor Elém jössz, tedd le az előre megfogalmazott elképzeléseidet és Én kijelentem a Terveimet számodra. Ne engedd az ellenségnek, hogy azt mondja rólad, hogy már alkalmatlan vagy a múlt valamely dolga miatt. Hagyd magad mögött minden múltbeli kudarcodat, hibádat és csalódottságodat és engedd meg Nekem, hogy hatalmat vegyek az életed fölött. Előhozom azokat az értékes ajándékokat, amelyek a bensődben vannak, hogy előre lépj a Királyságomban ezen a földön, mondja az Úr.

1 Kor. 12,7-11.

„Mindenkinek azonban haszonra adatik a Léleknek kijelentése. 
Némelyiknek ugyanis bölcseségnek beszéde adatik a Lélek által; másiknak pedig tudománynak beszéde ugyanazon Lélek szerint; 
Egynek hit ugyanazon Lélek által; másnak pedig gyógyítás ajándékai azon egy Lélek által; 
Némelyiknek csodatévő erőknek munkái; némelyiknek meg prófétálás; némelyiknek pedig lelkeknek megítélése; másiknak nyelvek nemei; másnak pedig nyelvek magyarázása; 
De mindezeket egy és ugyanaz a Lélek cselekszi, osztogatván mindenkinek külön, a mint akarja”. 

1.Pét. 4,10-11.

„10. Kiki amint kegyelmi ajándékot kapott, úgy sáfárkodjatok azzal egymásnak, mint Isten sokféle kegyelmének jó sáfárai; 
11. Ha valaki szól, mintegy Isten ígéit szólja: ha valaki szolgál, mintegy azzal az erővel szolgáljon, a melyet Isten ád: hogy mindenben dícsőíttessék a Jézus Krisztus által, a kinek dicsőség és hatalom örökkön-örökké. Ámen.”