2016. április 28., csütörtök

Tudod mi van a "mennyei szobáidban"?

Tudod mi van a "mennyei szobáidban"?
Írta: Doug Addison

Ezen a héten van a zsidó pászka ünnep. [Az angol pászka szó, a "passover" (csakúgy, mint a héber eredeti szó) jelentése: átlépés, áthaladás; - a ford.] Ez azoknak a csodáknak az ünnepe, amiket Isten tett azért, hogy kiszabadítsa a népét az egyiptomi fogságból (lásd: 2 Mózes 12).

Eddig ez az egyik legerőteljesebb pászka hetem, amit valaha átéltem. A 2015. szeptember 23-i Jóm Kippur egy olyan időpont volt, amikor Isten prófétai meglátást küldött a következő évről és rendeltetésről. Az idei pászka pedig, ami április 22-től 30-ig tart, teljes mértékben arról szól, hogy stratégiákat kapunk az előmenetelre és az ellenség legyőzésére.

Éppen mostanában leplezi le Isten az ellenség terveit és prófétai stratégiákat küld neked, hogy jelentős áttörésben legyen részed. Ez az év egy olyan időszak, amikor az elhívásaink még világosabbá válnak.

Teret nyit

Isten teret nyit neked és az elhívásodnak, és most ráhangol téged egy fontos pillanatra a rendeltetésedben.

"Az ajándék tág teret nyit az ember előtt, és az előkelők elé juttatja."
[az angol fodításokban a "tér" ugyanaz a szó, mint a "szoba"] Péld. 18:16 ÚF

Ez az ígéret mindenkinek szól. Annak az ideje van, amikor Isten behangol és újrahangol téged, hogy jelentőségteljes hatást tudj gyakorolni olyan dolgokban, amelyek a következő néhány év során jönnek el. Ezért van az, hogy nagyon fontos rugalmasnak lenni és készen állni a hirtelen változásokra.

Szobák a mennyben

Jézus mondott egy jelentőségteljes dolgot, amelyet meggyőződésem szerint tévesen értelmeztek úgy eddig, hogy a jövőre vonatkozik, a Mennyben. Ez is lehetséges, de a jelenről is szól.

"Atyám házában sok lakás van. Ha nem úgy volna, megmondtam volna nektek. Mert azért megyek el, hogy helyet készítsek nektek. És ha elmegyek, és helyet készítek nektek, ismét megjövök, és magamhoz veszlek titeket, hogy ahol én vagyok, ti is ott legyetek."
János 14:2-3 Csia

Isten lakásokat [angolul: szobákat] készített neked a Mennyben, és Jézus azt mondja, hogy visszajön és bevisz egy mélyebb, bensőséges kapcsolatba, és bölcsességet és értelmet fog adni.

Amikor Jézus azt mondja, hogy visszajön, az gyakran jelenti a hatalom és jelenlét visszatérését; sokan tévesen értelmezik úgy, hogy ez Krisztus második eljövetele lesz. Vannak a Mennyben olyan szobák, amik nekünk vannak elkészítve; mind a jövőre, mind a jelenre nézve.

Tavaly január óta számos komolyabb átélésem volt már, amelynek során különböző szobákat láttam a Mennyben. Gyakran látok bírósági tárgyalótermet is, ahol aktívan folyik a munka, mert ott adják át az emberek kérelmeit és imádságait. Láttam egy könyvtárait is a Mennyben, ahol például olyan kijelentéseket tárolnak, amelyek az időkről, az ébredésekről vagy Isten munkálkodásairól szólnak.

Legutóbb olyan szobákat láttam a Mennyben, amelyekre családnevek voltak felírva. Generációs elhívások, ajándékok és áldások vannak elkészítve - amiket névre szólóan tárolnak ott. Néha egy-egy előtted élt családtag bűne lezárhatja a szobákat. Ezért kell stratégiákat kapnunk Istentől, hogy kinyithassuk ezeket.

"Neked adom az elrejtett kincseket, a rejtekhelyeken tárolt gazdagságot, hogy megtudd, hogy én vagyok az Úr, Izráel Istene, aki neveden szólítalak." Ézsaiás 45:3 (az angol NIV ford. alapján)

Akár tudsz róla, akár nem, a szellemünk folyamatosan kapcsolatban van a szellemi világgal. Ez leggyakrabban álmok formájában történik, amik lehetnek lepecsételt és nyilvánvaló álmok is. Vannak olyan szobák a Mennyben, amik tele vannak minden egyes család elhívásához kapcsolódó dolgokkal. Ezért találkozunk olyan sokszor nemzetségtáblázatokkal a Bibliában. A te generációs elhívásod is fontos, és Ábrahám és Dávid esetében több mint egy egész generáció kellett a betöltésükhöz.

Elhívások és átkok feltárulása

Isten új kijelentést küld ki most az életedre szóló elhívásokról, valamint azokról a démoni küldetésekről, amelyek mindeddig megpróbálták visszatartani ezt. A generációs elhívásokhoz gyakran kapcsolódnak generációs átkok, amelyek azzal a céllal lettek kiküldve, hogy az elhívás akadályai legyenek.

Még ha keresztül is mentél is generációs gyógyuláson (helyreállításon) korábban, hasznos lehet újra imádkozni és arra kérni Istent, hogy leplezzen le előtted mindent, amiről az ellenség nem akarja, hogy meglásd.

Az utóbbi néhány hét során volt néhány fantasztikus felfedezésem, amelyek megnyitnak bizonyos dolgokat az életemben, és amelyekről tudom, hogy végső soron a gyógyulásomat fogják elhozni, valamint az előttem álló generációk áldásait.

Készüljetek fel, hogy átvegyétek a saját stratégiátokat az új időszakba való átlépésetekhez!

Áldás,

Doug Addison

- - - - - - - - - - -
Fordítás: Országh György