2016. április 4., hétfő

Prófécia, 2016. április 4.

Prófétai Áhítatok
Faith Tabernacle, ft111.com
2016. április 4.

A TROMBITA, BILL BURNS:

A próféták és az ige tanítói közül sokan tették a Királyságomat túl bonyolulttá és zavarossá. Emiatt sok ember jut arra a következtetésre, hogy ők maguk nem tudják megtenni azokat a dolgokat, amiket pedig nekik kellene megtenniük. Én viszont azt mondom nektek ma, hogy mindössze annyit kell tennetek, hogy legyetek megtelve Velem. Legyetek tele a Szent Szellememmel. Tegyetek erőfeszítést annak érdekében, hogy egyek legyetek Velem és hogy megtaláljátok a Szellem erejét, aki bennetek él. Hadd vezessen és vezéreljen titeket Ő, és hadd uralja Ő a ti életeteket. Legyen Ő az, aki az irányítása alatt tartja az életeteket, és ne azt próbálgassátok, hogy ti magatok hogyan tudjátok az irányításotok alatt tartani azt, mondja az Úr.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:

Azok a dolgok, amik nem voltak rendezett állapotban, amiket még nem intéztél el, mindeddig visszatartottak a teljes szellemi szabadságtól. Legyél engedelmes abban, hogy foglalkozol azokkal, amikre felhívom a figyelmed, és akkor egy nagyobb szabadságot fogsz felfedezni. Megtapasztalod a könnyedség kenetét, amint ráállsz arra, hogy együtt sodródj a Szellemem áramlatával, mondja az Úr.
Kolossé 2:5 Mert jóllehet testben távol vagyok tőletek, mindazáltal szellemben veletek vagyok, örülvén és látván köztetek a jó rendet és Krisztusba vetett hiteteknek erősségét.