2016. április 25., hétfő

Pünkösdi 24 órás közös dicsőítés és ima Prazsák Laciék szervezésében

Prazsák Laciék szervezésében lesz egy különleges pünkösdi rendezvény, amelyre itt olvashatjátok a meghirdetett információkat:

- - - - -

24 órás dicsõítés és ima az ébredésért Pünkösd Hétfőn az Imádság Háza dicsőítő toronyban!
Szeretettel várunk május 16-án reggel 9-tõl este 9-ig minden dicsőíteni és imádkozni szerető Testvérünket bármely keresztény közösségből!      
Cím: 1089 Golgota u. 3. (24 órás torony)
"Az oltáron lévő tűz pedig égve maradjon, el ne aludjék!"
3 Mózes 6,12

Reméljük minél több gyülekezetbõl és felekezetbõl együtt állunk majd az Úr elé az Örökkévalót dicsőítve és imádva. Úgy érezzük, - Pünkösd lévén - hogy amire koncentrálnunk kell ezen a napon imában, az a Szent Szellem kiáradása, hogy Isten árassza ki jelenlétét, tüzét, friss kenetét a hívőkre, Magyarországra és Európára. Hisszük, hogy Isten a legjobb borát a végére tartogatja, reméljük minél hamarabb kiönti ránk ezt az Új bort és kezdődik az ébredés! Nagyon örülünk a Felház mozgalomnak, és imádkozunk azért is, hogy a fiatalokat még inkább megragadja Isten jelenléte, tüze és ez a tűz felrázza egész társadalmunkat megtérésekkel, szabadulásokkal, gyógyulásokkal, helyreállt életekkel! Imádkozunk országunk vezetőiért és az egyházi vezetőkért is megáldva őket, hogy munkájukat mennyei bölcsességgel és Isten vezetésével végezzék. Imádkozunk áldott házasságkötésekért, hívő családokért, gyermekáldásért, családok helyreállásáért. Közbenjárunk, hogy a migránshelyzet is Isten akarata szerint oldódjon meg. Ezek a fő imatémáink és ennek jegyében szeretnénk ezt a napot imával, imádattal, dicsőítéssel eltölteni.

 9.00-9.30  - Bevezető imádság, Budapesti Imádság Háza csapat
 9.30-11.30  - Flach Feriék (Pécsi Imádság Háza)
11.30-13.00 - Gábriel Zoliék (Sülysápi Imádság Háza)
13.00-14.30 - Kuli Feriék (Omega Gyülekezet)
14.30-16.00 - Baranyi Barnabásék (Péceli Háziközösség)
16.00-17.30 - Varga Attiláék (Élő Ige Gyülekezet)
17.30-19.00 - Prazsák Laciék (Budapesti Imádság Háza)
19.00-21.00 - Pozsonyi Imádság Háza (Szlovák dicsőítők Jaro Sinkovic vezetésével)
 

Virrasztás
ra keresünk imádkozó testvéreket pünkösd vasárnap este 9-tõl reggel 9-ig egyénileg vagy csoportosan. Az 
imadsaghaza@gmail.com emailcímre írva lehet jelentkezni, vállalva egy vagy több órát, hogy lefedjük az egész éjszakát és így meglegyen a 24 óra.(Mindenki a maga otthonában vagy közösségében imádkozna és dicsérné az Urat a vállalt időpontban, mert a Golgota utcában nem maradhatunk éjszakára.) Kérjük keress meg, ha vállalsz egy vagy több óra imádkozást vasárnap éjjel, és akkor beírunk a beosztásba. Az imatémákat fent vázoltuk. Köszönjük.
Isten áldásával:

Prazsák Laci és Csilla