2013. szeptember 2., hétfő

Prófécia 2013. szeptember 2.

A Prófétálás Szelleme Hírlevél
Faith Tabernacle, ft111.com
2013. szeptember 2.

A TROMBITA, BILL BURNS
Zsidókhoz írt levél 6:19 Ez a reménység olyan a lelkünk számára, mint a csónak erős horgonya. Ez a „remény-horgony” a mennyei Templomban, a függöny mögött, a mennyei Szentek Szentjében kapaszkodik meg.
Láttam egy horgonyt, amire a "remény" elnevezés volt vésve. Láttam egy kötelet, ami elért a mennyekig, a horgonyhoz erősítve. Majd a horgonyt leeresztették egy tóba, Isten parancsára. Az Úr Szelleme pedig ezt mondta: "Ez a tó jelképezi az új szintjét annak a hitnek, ami erre az időszakra kell. Amiket eddig csak reméltetek, most megvalósulnak, mert belekerülnek a hit tavába, amelyet Én adok."
Zsidókhoz írt levél 11:1 A hit pedig a reménylett dolgoknak valósága, és a nem látott dolgokról való meggyőződés.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS
Még most is a kiigazítások időszakában vagy, miközben az eddig történt változások valósággá válnak. A próba most is abban áll, hogy vajon bízol-e Bennem, amikor a fundamentumaid rázkódnak, mondja az Úr. Legyél erős a hitedben, és határozott a figyelmed összpontosításában és a szellemi szándékaidban.
1 Krónika 19:13 Légy erős és cselekedjünk férfiasan népünkért és Istenünk városaiért, és az Úr majd megteszi azt, ami jó az ő színe előtt.