2010. szeptember 21., kedd

Gazdátlan kulcsok - Elaine Tavolacci

2010 szeptember 19
ELAINE TAVOLACCI
Staten Island, NY
www.awordinseason.info

Gazdátlan kulcsok

Az utóbbi hónapokban az Úr folyamatosan beszélt velem a kulcsokról. Emellett a legszokatlanabb helyeken szoktam kulcsokat találni.

Az Úr azt mondja, hogy sok gazdátlan kulcs van, amit ki kell osztani Krisztus Teste számára. Vannak nálam olyan kulcsok, amikkel azokat az ajtókat kell megnyitni, amik szabaddá teszik az embereket mindenféle köteléktől, amit csak ismer az ember. Ezek azok a kulcsok, amik bilincseket nyitnak meg, szabaddá teszik az embereket minden démoni elnyomástól, és felszabadítanak másokat minden zaklatás és viszontagság alól. Ezek a kulcsok, amelyek megszabadítják azokat, akik alkohol-, kábítószer- vagy porgongráfia függők. Azok számára, akiknek meg kell szabadulniuk a vallásos gondolkodásmódtól, és akik vallásos rituálék rabságában vannak. Hogy felszabadítsanak másokat az okkult praktikák alól, a sötétség erői alól és az ellenség minden ereje alól.

Olyan kulcsokat fogok átadni, amik ajtót nyitnak a gyógyulásra minden betegségből és erőtlenségből. Ezek azok a kulcsok is lesznek, amik a szegénységből szabadítanak fel, és megnyitják az ajtókat a bővölködésre az Én királyságom gazdasági működése által. Kulcsokat adok át az imához, amelyek megnyitják az ajtót az álmaitokhoz, és megnyitom az értelmetek szemeit, olyan szinten, ahol feltárom az ősi kinyilatkoztatások Titkait. Kulcsokat adok át a rendeltetésetekhez (sorsotokhoz) vezető ajtók megnyitásához, és amint átveszitek a Királyság kulcsainak az ajándékát Tőlem, bármit megköttök a földön, kötve lesz a mennyben, és bármit feloldotok a földön, fel lesz oldva a mennyben. Nálam van a Dávid Kulcsa. Amikor megnyitok egy ajtót, senki nem zárhatja be, és amikor bezárok egy ajtót, senki nem nyithatja meg.

Kulcsokat adok át a szellemi ajándékokhoz, és használva lesztek csodákban, jelekben, magasabb dimenzióban, mint amit valaha ismertetek. Hát jöjjetek Elém és vegyétek át ezeket a gazdátlan kulcsokat, ami a ti örökségetek, Isten gyermekeként, és ezek a kulcsok bizonnyal át lesznek adva a kezeitekbe, mondja az Úr.