2016. szeptember 14., szerda

A VISSZALÉPÉS HELYZETBE HOZ, HOGY FELJEBB LÉPJ

Lana Vawser
2016 / 09 / 14.

Ami sok különböző formában "visszalépésnek" tűnik, amiatt ne csüggedj, maradj közel Jézushoz és csak figyelj a hangjára, kövesd az indíttatásait a "visszalépésben", mert valójában a Szellemének egy nagy mozdulását fogod meglátni erőteljesen, ami fel fog szabadítani téged egy "feljebb lépésre".

Nagyszabású növekedés, jelentőségteljes időszakváltás és egy pezsgő áttörés emelkedik most fel és készül kitörni. MINDEGY, hogy mi támad ellened, mindegy, hogy mire kér az Úr téged, még ha hátralépésnek is tűnik természetes szemmel nézve... BÍZZ BENNE, mert Ő jár és munkálkodik ezekben a különböző VISSZALÉPÉSEKBEN, és az életed LEGNAGYOBB, isteni FELJEBB LÉPÉSEIBE sodor bele téged.

Az a föld, amelyre most mész be, nem a tovább folytatódó GYÁSZ, hanem a KIROBBANÓ ÖRÖM földje! A legnagyobb, legsürgetőbb kiáltásaid az áttörésért, szíved legnagyobb vágyakozása és a lehetetlenség, amit az Úrhoz emelsz, ez az első áttörés abból a SOKBÓL, amelyek vulkánként ki fognak törni ezen az új reggelen és az Ígéret földjén, ahová most mész be!

- - - - -
Forrás: https://lanavawser.com/2016/09/the-step-back-is-positioning-you-for-a-step-up/