2016. január 25., hétfő

A kegyelem hullámai

Lana Vawser: A kegyelem hullámai

2016. január 25.

Járuljunk azért bizodalommal a kegyelem királyi székéhez, hogy irgalmasságot nyerjünk és kegyelmet találjunk, alkalmas időben való segítségül. (Zsidó levél 4:16)

Légy békességben, mert a kegyelem HULLÁMAI frissítő vízfolyamokhoz hasonlóan áradnak az Ő kezétől, hogy átsegítsenek azon, amit tenned kell!

A KEGYELEM HATALMAS HULLÁMAI érhetőek el ahhoz az új szinthez, amibe az Úr belevezet. Az Ő kegyelme MIATT FOGOD MEGTENNI, amit tenned kell, amit kijelölt számodra. A kegyelem légáramába lépsz be, amint a szükség idején a kegyelem királyi székéhez közeledsz.

Ne vesd meg a megtörtség érzését az Ő jelenlétében, Ő ugyanis mélyebbre visz, a bizalom új szintjére; és nem erővel, sem hatalommal, hanem az Ő Szelleme által (Zakariás 4:6) fogod megtenni, ami eléd lett helyezve.

Ahogy mélyebbre jutsz a Benne való bizalomban, az Ő erejének a legnagyobb megnyilvánulásai válnak láthatóvá rajtad keresztül. Lovagold meg a kegyelem hullámait, amelyeket az Ő keze bocsát az életedbe! Egy új szintre lépsz, és az ellenállás számottevő, de törj át rajta, mert az Ő kegyelme által több földet fogsz elfoglalni, mint ezelőtt!!!

Az Ő kegyelme és ereje TÖBBET fog tenni rajtad keresztül, mint amit meg tudtál tenni. Ez az erőfeszítés nem annak a jele, hogy valamit rosszul csináltál, hanem az előmenetelé és a terjeszkedésé.

Magasabbra, távolabbra és tágasabb térre fogsz jutni, mint ahol eddig voltál, de nem a saját erődből, hanem az Ő KEGYELME és ereje által, ami az életedben és az életeden keresztül munkálkodik. Ha társulsz Vele, valami kifejezetten NAGYOBBA lépsz be, mint azt gondolod!

***************************************