2014. november 22., szombat

Prófétai könyvek az Imádság Háza kiadásában

Személyes megjegyzés - Országh György:
Szeretettel ajánlom a figyelmetekbe az Imádság Háza hírlevelében frissen meghirdetett, általuk kiadott nagyszerű prófétikus könyveket. Prazsák Laciék mindig megválogatják, hogy szellemileg nagyon igényes, biblikus és prófétikus szemléletű könyveket adjanak ki, ahogy ez az alábbi két kiadványukra is igaz. Volt lehetőségem olvasni mindkettőből, Rick Joyner könyvéből még az eredeti angol változatból is, illetve a már készülő magyar fordításból; Prazsák Laci könyvének az első kiadását pedig sokan ismerik már, ennek a bővített változatát kaphatjuk meg most decembertől tőlük. Itt olvashatjátok az Imádság Háza aktuális hírlevelének a tartalmát:

-  -  -  -  -

Kedves Testvérek!

Örömmel tájékoztatunk Benneteket, hogy végre megjelent 'Az Ösvény' című könyv! Az ára 1.950 Ft, 172 oldal, és megrendelhető ezen az e-mail címen (imadsaghaza@gmail.com). A mű a 'Krisztus Ítélőszéke Előtt' trilógia méltó folytatása, mely ismét mély bibliai bölcsességgel tárja fel a korunk legaktuálisabb tanításait és megválaszolja sok kérdésünket.

Ha postai kézbesítéssel szeretnéd megrendelni, akkor kérjük, add meg a pontos címedet.
Ha előre átutalod az árat + a postaköltséget (1000 Ft), akkor olcsóbb, mert nem kell utánvéttel feladni.

A könyv(ek) árát a következő bankszámla számra küldheted el:
(megjegyzés rovatban: 'Az Ösvény' könyv):
Imádság Háza Alapítvány
Alsónémedi és Vidéke Takarékszövetkezet

64400051-30094729-61100017

További információk a honlapunkon: www.imadsaghaza.com

Előkészületben Prazsák László: '24 órás dicsőítés és ima' c. könyvének második, bővített kiadása, mely december 5-re lesz kész. Ára: 1.500 Ft, terjedelem 176 oldal
Előrendeléseket felveszünk.

Sok áldást kívánva:

Prazsák Laci és Csilla

Az Imádság Háza emailcíme: imadsaghaza@gmail.com