2013. november 18., hétfő

Prófécia 2013. november 18.

A Prófétálás Szelleme Hírlevél
Faith Tabernacle, ft111.com
2013. november 18.

A TROMBITA,  BILL BURNS: 
Keljen fel a hited! Amire ebben az időszakban törekszel, abban kiemelkedően fontos részt kapjon a hited! Használd a hitedet! Engedd, hogy növekedjen a hited! Engedd, hogy érzékennyé váljon a jelzéseimre! Engedd, hogy a hited Hozzám járuljon, a kételyektől és a hitetlenségtől sem akadályoztatva. Engedd, hogy jöjjön, és meg fogod kapni azt, amit neked készítettem, mondja a Szentséges. Keljen fel hát a hited, mert az nem más, mint a remélt dolgok valóságos alkotóeleme. Zsidókhoz írt levél 11:1 A hit a reménylett dolgok valósága és a láthatatlan dolgokról való bizonyos meggyőződés.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:
Az áttörés apró lépésenként fog eljönni, miközben megszerzed a győzelemhez szükséges bölcsességet. Számíts arra, hogy erőről erőre fogsz haladni, az élet sok különböző területén. Jól tennéd, ha átgondolnád, hogyan tudja megölni a hitet az elbátortalanodás, és ha megtennél minden szükséges dolgot ahhoz, hogy győzz, mondja az Úr.
Zsoltárok 84:5-7 Boldog az az ember, akit te segítesz, akinek szíve zarándokútra készül. Átkelnek a kiaszott völgyön és forrássá teszik azt, és a korai eső is áldásodba öltözteti. Erősségről erősségre mennek, mígnem meglátják az istenek Istenét a Sionon.