2013. március 18., hétfő

Prófécia 2013. március 18.

A Prófétálás Szelleme Hírlevél
Faith Tabernacle, ft111.com
2013. március 18.


A TROMBITA, BILL BURNS:
Keljetek fel most, Én népem, gyertek és járjatok Velem! Ne ragaszkodjatok tovább a vallásos gyakorlatokhoz, hanem azt mondom, gyertek Hozzám. Gyertek hát megújult reménységgel! Mert a hit a remélt dolgok valósága. Kezdjetek újra Velem járni. Ez azt jelenti, hogy nem azért jártok, hogy megpróbáljatok megtalálni Engem, és nem azért jártok, hogy kikutassatok Engem. Hanem megragadtátok a kezemet, és Velem együtt járva haladtok a valóság és igazság tökéletes jelenlétébe -- a jelenvaló igazságba, ami vezérelni fog titeket; az igazságba, ami a lényetek legmélyéről kiált. Az igazság az, ami félre tudja tolni azokat a dolgokat, amik nem hitből voltak - és hisz! Ha megteszitek ezeket, hasznotokra fognak válni. És azt fogjátok tapasztalni, hogy kikerültök a dilemmából, amiben most vagytok, és Isten királysága sokkal konkrétabban válik valósággá számotokra, sokkal személyesebben és sokkal jelenvalóbb módon, mondja az Úr.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:
Szeretteim, egy belső munkát végzek bennetek, hogy megmutassam a Szellemben járás útját. Már készen áll bennetek a bizonyosság helye, ahol hatalommal tudjátok megmutatni a szellemi valóságot. De először belül kell megtennetek, mielőtt kívül is nyilvánvalóvá tudjátok tenni, mondja az Úr.
Lukács 6:45 A jó ember az ő szívének jó kincséből hoz elő jót; és a gonosz ember az ő szívének gonosz kincséből hoz elő gonoszt: mert a szívnek teljességéből szól az ő szája.