2017. január 9., hétfő

Fontos tájékoztatás a Prófétai Napló olvasóinak

Fontos tájékoztatás a Prófétai Napló olvasóinak

Azoknak az emailcímei, akik az elmúlt hét év során regisztráltak hírlevélre a Prófétai Napló oldalán (vagy a kezdetben "Gyuri naplója" néven ismert blogon, tehát ugyanitt), ma (2017. január 9.) átkerültek az új weboldal levelezőlistájára, hogy továbbra is megkapják az aktuális próféciákat és cikkeket. Tehát semmilyen tennivaló nincs ezzel kapcsolatban.

A régi blog oldal nagyrészt archívumként fog szolgálni az érdeklődők számára.

A mától érkező új hírlevél más, újabb formában fog érkezni az új weboldalról. Egyelőre egy egyszerűbb formában láthatjátok majd a hírlevelet, de a későbbiekben az észrevételeiteket, visszajelzéseiteket is figyelembe véve alakítani, fejleszteni fogom.

Az a tapasztalat, hogy a Gmail rendszere a hírlevél felépítése miatt a beérkező hírlevél tetején egy lehetséges "veszélyre" ("adatgyűjtés") hívja fel a figyelmet, de ez csak az automatikusan belekerült regisztrációs ablak miatt van, tehát ezt figyelmen kívül lehet hagyni. Nincs szükség további teendőre, sem újabb feliratkozásra ugyanazzal az emailcímmel. Ha megkapod az új formájú hírlevelet az aktuális bejegyzéssel, akkor minden rendben van. (Ha a mai napon nem kapsz hírlevelet a napi próféciával, akkor kérlek írd meg nekem.)

Természetesen ha valaki egy teljesen új emailcímet szeretne regisztrálni, továbbra is lehetőség van rá.

Köszönöm az eddigi érdeklődéseteket, és szeretettel várlak benneteket a Prófétai Napló új weboldalán!

Országh György
szerkesztő