2017. január 7., szombat

Elkészült az új weboldal! Email hírlevél információk

Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült az új weboldal, ami a www.profetainaplo.hu címen érhető el.

A régi helyről néhány lépésben átállunk az új helyre, ami azt is fogja jelenteni, hogy rövid időn belül már onnan fognak érkezni az email hírlevelek is minden feliratkozónak. Addig az átállás alatt előfordulhat, hogy valaki véletlenül két helyről is megkapja a friss bejegyzéseket, de ezt igyekszem elkerülni. Akik itt (a régi blog oldalán) regisztráltak a hírlevélre, automatikusan megmaradnak a levelezőlistán akkor is, amikor már az új helyről fognak érkezni az értesítő emailek (hírlevelek), tehát nincs semmilyen tennivalótok. Természetesen, ha még nem vagy feliratkozva a levelezőlistára, ott ezt megteheted. (Itt, a régi helyen már nem lesz lehetőség regisztrálni új emailcímet, csak az új oldalon.)

Fontos! Ha már rajta vagy az eddigi levelezőlistán, tehát napról napra kapsz emailben hírlevelet a Prófétai Naplótól, akkor az új helyen ne iratkozz fel, mert az itt regisztrált emailcímeket átviszem oda.

Remélhetőleg semmit sem kell tennetek, csak továbbra is figyelni az email fiókotokat. Ha bármi tudnivaló van, természetesen értesíteni foglak benneteket.

Ha bármilyen kérdésetek van, nyugodtan írjatok - akár itt a blogon a bal oldali űrlapon, akár ha hírlevélben olvassátok ezt, akkor az emailre válaszolva, vagy az új weboldalon a Kapcsolat oldalon.

Az új oldalon várható, hogy fejlesztések lesznek még, de remélem, hogy a mostani állapotban is hamar megkedvelitek és könnyen eligazodtok rajta. Egy egyszerű, de egy kicsit más hangulatot hordozó weboldal készült, néha apró, vagy súlyosabb bonyodalmak nehezítették és lassították az előkészületi munkákat (a számítógépemet újra kellett telepíteni, hogy dolgozni tudjak, stb.). Akik szívesen imádkoznak a szolgálatért, azoknak a szellemi támogatása továbbra is jól jön, és köszönöm nekik!

Sok áldást nektek, találkozunk a www.profetainaplo.hu oldalon! :)

Országh Gyuri