2016. október 28., péntek

Keresztény Orvosok éves konferenciája

Hírek, események

November 4-5 között tartja éves konferenciáját a Keresztény Orvosok Magyarországi Társasága, Budapesten, a MEÖT Székházban. A kétnapos rendezvény alapgondolatai között azt írja Dr. Kiss Katalin, a szervezet vezetője, hogy Jézus, aki annak idején a vérfolyásos asszonyt is meggyógyította, meg tudja gyógyítani ma is a személyes életünket, családjainkat, a magyar egészségügyet és a nemzetünket is. Ezzel a céllal tett közzé meghívást kollégáinak, egészségügyi dolgozóknak és az érdeklődőknek.

Az előadások az egészségügyi szakmai kérdéseket és a bibliai hit üzenetét ötvözik, számos előadó közvetítésében. A témák között, a teljesség igénye nélkül, többek között olyan témákról is hallani fognak a résztvevők, mint "Gyógyítás a Szent Szellem kenete alatt", "Életvédő szülészetről", "Egy urológiai szakrendelő hétköznapjai egy hívő orvos szemével", illetve "Jézus az orvos". A konferencián Andelic Jonathan, a Helyes_Beat és a Szívbunker fog dicsőítéssel szolgálni.

A konferencia részletes programjáról, illetve a regisztrációval, étkezési és szálláslehetőségekkel kapcsolatban a komt.hu oldalon találhatnak további információkat az érdeklődők.

- - -