2015. február 14., szombat

Nincs szükség a regisztráció újra megerősítésére

Kedves Olvasók!

Nagyon köszönöm mindenkinek a visszajelzéseket! Örülök, hogy többen is írtátok, hogy valóban folyamatosan érkeznek az email értesítések a blogról. Többen érdeklődtetek, hogy újra meg kell-e erősíteni a feliratkozást; szeretnék megnyugtatni mindenkit, hogy nincs szükség a regisztráció újra megerősítésére, vagy bármi másra, mert minden automatikusan megy tovább rendesen.

Viszont egy másik problémát már nem először jeleztek nekem, hogy akiknek citromail-es email fiókja van, azoknál gyakran a Promóciók mappába érkezik a levél, és nehezen találják meg a blogról érkező napi emaileket. Mivel nekem nincs citromail-es fiókom, nem tudom, mi a teendő, valószínűleg kell, hogy legyen valamilyen beállítási lehetőség, hogy ezeket rögtön a beérkező mappába helyezze. Ha továbbra is gondok vannak ott ezekkel az emailekkel, akkor azt javaslom, hogy ha van lehetőségetek, nyissatok egy gmail fiókot, és azzal regisztráljatok a blog email-értesítéseire - de persze más szolgáltatónál is valószínűleg rendben mennek a dolgok.

Sok-sok áldást nektek!

Gyuri
- - -

Gyuri naplója "Prófétai Napló", napi prófétai üzenetekkel, prófétai látással és tanításokkal. Köszönettel veszem, ha támogatod ezt az önkéntes fordítói szolgálatot.


Főoldal | Bemutatkozás | Amitől prófétai | Én is találkoztam Vele | Támogatás | Dávid Sátora