2014. július 14., hétfő

Prófécia 2014. július 14.

A Prófétálás Szelleme Hírlevél
Faith Tabernacle, ft111.com
2014. július 14.

A TROMBITA, BILL BURNS:
Hallom, ahogy az Úr beszél, és ezt mondja: Látlak téged, hallak téged, és ismerlek téged. Ismerem a motivációidat, a tetteidet és a tevékenységeidet. Tudom, hiszen a te érdekedben munkálkodik veled a bölcsesség Szelleme, hogy a győzelem pozíciójába tudj emelkedni. Ne feledd, hogy látlak téged, ott, ahol vagy. Ismerlek téged, és azt a lelkületet is, ami azokban a pillanatokban benned van. Ismerem a harcmodorodat, és azt is, amikor ez hiányzik belőled. Ismerlek napkeltétől napnyugtáig, és ismerlek éjszakánként is. Meghallgattalak téged. Kérlek, értsd meg, hogy amikor elhiszed mindazt, ami az Én igémben van, ahogy azt a világosság Szelleme eléd hozza, akkor már fel vagy készítve arra, hogy győztes legyél. Fel vagy készítve, hogy meg tudd harcolni a hit nemes harcát, és győzz. Akkor mi van még hátra? Az, hogy győzz! Nyerd meg a csatát! Fusd meg a pályát! Ne add fel! Ne ülj le! Ne feküdj le! Állj fel, menj előre, és Én is veled megyek.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:
Legyél az, aki vagy! Legyél eredeti! Semmi szükség arra, hogy önmagadat megjátszva próbáld elnyerni mások tetszését. Az igazi elfogadás Tőlem származik. Az őszinteség hiányának a hatására kisiklik a szellemi tisztánlátás, és megzavarja a Velem való kapcsolatodat, mondja az Úr. Legyél őszinte abban, ahogy kifejezed az érzéseidet, a gondolataidat és a szándékaidat.
2 Korinthus 1:12 Mert mi azzal dicsekszünk, hogy minden dolgunkban tiszta szívvel, isteni egyszerűséggel és őszinteséggel jártunk el. Nem emberi bölcsességgel, hanem Isten kegyelmével végeztük el, ami ránk volt bízva. A saját lelkiismeretünk is tanúskodik erről. Különösképpen érvényes ez arra, ahogyan közöttetek viselkedtünk