2012. június 18., hétfő

A mai prófécia

Kedves Olvasók! A mai prófécia késni fog, valamikor estefelé fog felkerülni a blogra, ami azt jelenti, hogy akik email értesítésben olvassák, csak holnap fogják megkapni. Amikor Bill és Marsha Burns testvérektől megérkezik a mai üzenet, nem leszek itthon, munkaügyben leszek a városban. Az még nem dőlt el véglegesen, hogy mi lesz belőle. Kénytelen vagyok állást keresni, noha tudom, hogy sajnos úgy is alakulhat, hogy emiatt felborul ez a szolgálat.
Jelenleg 173 feliratkozó kapja meg nap mint nap az email postafiókjába a próféciákat, és más írásokat, fordításokat. A látogatottsági statisztikákból azt lehet látni, hogy ennél többen is olvassák ezeket az üzeneteket, valamint a facebookon és más weboldalakon is rendszeresen közzéteszik testvérek, hogy mások is épülhessenek belőle. Ezek között van olyan, amiről tudni lehet, hogy körülbelül hányan olvassák a megosztott üzenetet; mindezek együttesen azt jelentik, hogy napi több százan, országhatáron belül és kívül, részesülnek Isten áldásából, és küldenek nekem és másnak - egymásnak örömteli visszajelzéseket, Istennek hálás szívvel.
Én jobban örülnék, ha ez az áldás folyamat nem állna meg és nem is kellene akadoznia. Kérlek, imádkozzatok, és ha a szíveteket indítja az Úr, cselekedjetek. Nem kell magyaráznom, hogy miért keresek állást, hiszen családom van. Tavaly sajnos volt egy hosszabb leállás több dolog miatt is, nem szeretném ha idén is így lenne.
Szeretném ha tudnátok, hogy hálás vagyok azoknak, akik eddig is támogattak - van aki minden hónapban 2000 (kettőezer) forinttal rendszeresen (ezúton is köszönöm!!!), van aki ennél többel, ki-ki amilyen rendszeresen tudja, van éppen csak időnként. Nem akarom hogy hiábavaló legyen az erőfeszítésük.

Köszönöm, hogy elolvastátok! Ha kérdésetek vagy bármilyen üzenetetek van, szeretettel fogadom, írjatok nekem a Kapcsolat menüponton keresztül.

Áldottak legyetek!

(u.i: kérlek olvassátok el a tegnapi bejegyzésemet a Mennyei Projektről!)

Gyuri