2014. május 19., hétfő

Prófécia 2014 május 19.

A Prófétálás Szelleme Hírlevél
Faith Tabernacle, ft111.com
2014. május 19.

A TROMBITA, BILL BURNS:
Gyertek, és kövessetek Engem! Meghallottátok a szavamat, és egy dicsőséges alapelvet ragadtatok meg. Ha alkalmazni fogjátok azt az alapelvet, akkor Isten királysága vadonatúj lesz számotokra, olyan különféle módokon, amit eddig még nem értettetek, és olyan módokon, amit eddig még nem tapasztaltatok. Mert a királyság valósága a szellemi világban van elrejtve, Istennek a királyságában. A kapcsolódási pont pedig bennetek van, hogy megtapasztalhassátok ennek a napnak és ennek az új időszaknak a teljességét, és azt, amit veletek teszek, testületileg és személyesen is. Ne szalasszátok el a lehetőségeket, amelyeket Én adok nektek azért, hogy friss, új módon tapasztaljátok meg az Én királyságomat, mondja az Úr Isten.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:
Nagyon erőssé és céltudatossá tesz az, amikor ápolod a Velem való szellemi kapcsolódást, mondja az Úr. Legyél egy Velem itt és most, és ne legyél hajlandó megengedni, hogy az irántam való szereteted ellangyosodjon. Ha a fókuszod átáll a világ dolgaira, vagy ha a körülmények elterelik a figyelmedet, akkor el fogod veszíteni az érdeklődésedet a nem látott dolgok iránt.
Róma 1:20-21 Mert ami Istenben láthatatlan, tudniillik az Ő örökkévaló hatalma és Istensége, a világ teremtésétől fogva az Ő alkotásaiból megérthető és átlátható; úgyhogy nincs mentségük. Mert bár az Istent megismerték, mindazáltal nem mint Istent dicsőítették Őt, sem néki hálákat nem adtak, hanem az ő okoskodásaikban hiábavalókká lettek, és az ő balgatag szívük megsötétedett.