2013. december 7., szombat

Ma délután Imádat Sátor!

Szeretettel hívlak és várlak ma délután 5 órától az Imádat Sátorban!

Az Imádat Sátor küldetése olyan szolgálatot végezni, amellyel megváltozik az atmoszféra, ahol Istent imádhatjuk szellemben és valóságban, ahol átélhetjük a gyógyító munkáját, a Jelenlétében töltött időzés által, az érezhető szeretete által.

Az Ő szeretetét és túláradó kegyelmét hirdeti az evangélium is, amit mi sem szégyellünk, és hirdetjük - sokszor beszélgetős formában, ki-ki a saját ajándéka, szolgálata szerint.

A célunk egy laza, kötelezettségektől mentes légkörben együtt lenni, ahol semmilyen elvárás nincs támasztva feléd, de ha szeretnél átadni a szívedből valamit, be tudsz kapcsolódni.

Az alkalmakat a Szent Szellem vezeti, ezért is tapasztaljuk alkalomról alkalomra, hogy soha nem ugyanaz történik, hanem mindig az Úr aktuális akarata szerint, amihez mi is rugalmasan törekszünk alkalmazkodni. A Szent Szellem mindannyiunkban ott van, ezért a vezető szerepem nem jelenti ennek az egyedi kiváltságát. A munkát és az alkalmat vezetőként szolgálom, odafigyeléssel és a Szent Szellem szabadságának és munkájának a támogatásával, amiben a csapatból a többiek is segítenek nekem.

Az is fő cél, hogy valóban Jézus legyen a középpontban, egyre jobban, sokkal jobban, mint eddig bármikor. Azt akarjuk, hogy ugyanúgy megvalósuljon az akarata itt a földön, mint ahogy a mennyben. Jézus él, és közöttünk van - és uralkodik!

Az örömhír az, hogy elközelített az Ő királysága - amelyben úgy tudunk teljességgel részt venni, hogy beengedjük az Ő igazságosságát, békességét és örömét a szívünkbe és az életünkbe. Valóban örömhír!

Gyere el, és gyönyörködj Isten szeretetének a teljességében velünk együtt itt, az Imádat Sátorban!

Időpont: 17.00 óra | Helyszín: Miskolc, Vörösmarty Művelődési Ház >Térkép