2011. november 30., szerda

2011 11 29 és 30

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, Marsha Burns (2011 11 29)

Szeretteim, gondoskodjatok róla, hogy semmi sérelmet és keserűséget ne dédelgessetek a szívetekben, hogy ne legyenek megosztottságok közöttetek. A megosztás hátráltatja azt, hogy Velem járjatok, és az a hatása, hogy leragadjatok a hústestetekben, ahelyett, hogy a Szellemben járnátok. Szabaddá kell lennetek, de addig nem fogjátok elérni ezt a felszabadulást, amíg valóságosan meg nem bocsátotok másoknak és el nem engeditek őket. Ne engedd, hogy még egy nap elteljen úgy, hogy meghagyod ezt az ítéletet, mondja az Úr.


1 Korinthus 3:3 mert még mindig testiek vagytok. Mert ha még irigység, versengés és megosztottság van közöttetek, akkor nem vagytok-e testiek, és nem úgy viselkedtek-e, mint akik csupán emberek?


APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, Marsha Burns (2011 11 30)


Legyél szabad minden köteléktől, és tartsd tisztán a szívedet Előttem, mondja az Úr. Ezután képes leszel a szellemi felismerésre. Azonban minden, ami sötétséget kelt a lelkedben, le fog taszítani a testbe, és el fogja ködösíteni a szellemi észleléseidet. Légy résen, mert a mostani időben hevesen törnek rád a csábítások, hogy a testet válaszd a Szellem helyett. Tisztulj meg és tartsd is meg a tisztaságot.

Zsoltár 51:10 Teremts bennem tiszta szívet, ó Istenem, és újítsd meg bennem az erős szellemet.