2014. október 8., szerda

Már megrendelhető a VAN SEGÍTSÉG!

[kép: Van segítség album borító]

Megjelent Gégény Éva új CD-je, a "Van segítség"!

Az új dicsőítő albumról korábban már olvashattatok élménybeszámolókat, itt a blogomon is, valamint Gégény Éva weboldalán, ahol bele is hallgathattatok, és biztos ti is tapasztaltátok azt a kenetet, ami átjárja a dalokat, és minket is, akik hallgatjuk!

A weboldalon nem csak élménybeszámolókat olvashattok, hanem minden egyes dalnak a szellemi hátterét is elolvashatjátok, amelyeknek a hatására megszülettek ezek a prófétikus zsoltárok! Ettől számomra nem csupán dalok lesznek ezek egy újabb CD-n, hanem betekintés egy szellemi ember életébe, amelyben próbák és harcok, áttörések és győzelmek, és Isten mindent átható közelsége és szeretete van. Ettől még közvetelenebb áldás számomra ez az album.

Nekem erről az jut eszembe, amikor az írja az ige: "... teljesedjetek be Szent Szellemmel, beszélgetvén egymás között zsoltárokban és dicséretekben és szellemi énekekben, énekelvén és dicséretet mondván szívetekben az Úrnak." (Ef. 5:18-19)

Az újonnan megjelent CD megrendelési lehetőségeiről a folyamatosan frissülő weboldalukon találhattok majd infókat, de aki már most szeretne kapni belőle, Orosz Andrástól már rendelhet is, aki az egészet kezeli, és minden további információt el fog tudni mondani nektek a megrendeléssel kapcsolatban.

András elérhetőségei:
Telefon: 06 70 4228185
email: oroszandrew@gmail.com